Acupunctuur Healing Clinic

Migraine, spierspanningen, stress en burn-out

Acupunctuur in Utrecht

Wilt u dat pijn of andere klachten verholpen worden? Of wilt u graag huidproblemen laten verhelpen? Neemt u dan contact op met de Acupunctuurkliniek. Wij bieden Chinese acupunctuur in Utrecht aan. Deze methode is niet alleen gericht op het verhelpen van lichamelijke klachten, maar ook om de energie in het lichaam weer in balans te brengen.

Bekijk onze tarieven en contactgegevens.

Bij welke klachten kan de Chinese acupunctuur in Utrecht ingezet worden?

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft een lijst opgesteld van klachten waarbij is aangetoond dat deze met acupunctuur verholpen kunnen worden. Zulke klachten zijn vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, overgewicht, zwangerschapsklachten, allergieën en eczeem. Staan de klachten die u heeft hier niet tussen? Wij vertellen u graag of wij uw klachten kunnen behandelen met de acupunctuur in Utrecht. Acupunctuur is een traditionele, Chinese behandelmethode. In ons lichaam bevinden zich energiekanalen (meridianen). Het kan gebeuren dat afvalstoffen niet goed afgevoerd worden en een verstopping vormen. Door deze blokkade krijgen bepaalde lichaamsdelen en organen minder energie en ontstaan er klachten. Er worden acupunctuurnaalden op specifieke plekken in het lichaam geprikt om de meridianen te stimuleren. De afvalstoffen zullen dan afgevoerd worden, waardoor de klachten verdwijnen. Acupunctuur kan ook ingezet worden om huidproblemen, zoals wallen, littekens of pigmentatie, te verhelpen. Dit noemen we cosmetische acupunctuur. Wij zijn aangesloten bij Zhong, de beroepsvereniging voor traditionele Chinese geneeskunde. De meeste verzekeraars zullen onze behandelingen vergoeden.

Het maken van een afspraak voor de acupunctuur in Utrecht

Als u een afspraak wilt maken voor de Chinese acupunctuur in Utrecht, dan kunt u langskomen bij de praktijk in Utrecht of u kunt bellen naar 0614969289. U heeft geen verwijzing nodig, maar het is wel verstandig om deze behandeling met uw huisarts te bespreken. Mocht u eerst meer willen weten over onze behandelingen, dan kunt u eveneens contact opnemen.