Acupunctuur Healing Kliniek (Mijdrecht en Uithoorn)

( Migraine, spierspanningen, stress en burn-out


 

 

 

 

 

  

Acupunctuur Acupunctuur Healing Kliniek
in Uithoorn en Mijdrecht


Heeft u last van pijn of vermoeidheid? Of heeft u last van andere klachten waar niets tegen lijkt te helpen? Kiest u dan voor de acupunctuur in Uithoorn. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie kan acupunctuur ingezet worden om diverse klachten te verhelpen. Bij de Acupunctuurkliniek kunt u altijd terecht.Wat zijn de mogelijkheden van de acupunctuur in Acupunctuur Healing Kliniek?


Enkele voorbeelden daarvan zijn pijnklachten (zoals hoofdpijn, buikpijn en zenuwpijn), reuma, stress, concentratieproblemen en astma. Als u andere klachten heeft, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag of acupunctuur een geschikte behandelmethode kan zijn. Acupunctuur is erop gericht om de energiebalans in het lichaam te herstellen. De energie stroomt door meridianen (kanalen) door het lichaam heen.

Afvalstoffen kunnen deze kanalen verstoppen, waardoor u last kunt krijgen van de bovengenoemde klachten. Door middel van acupunctuurnaalden worden de energiekanalen gestimuleerd om de afvalstoffen af te voeren. 

.