Acupunctuur  Healing  Kliniek

Migraine, spierspanningen, stress en burn-out


Laseracupunctuur

Laser acupunctuur is een fusie van moderne en oude methodes waarin een procedure gebruikt wordt die bekend staat als acupunctuur. Doordat een laser met lage intensiteit en een niet-thermische straling wordt gebruikt, is het onschadelijk voor het lichaam. Een behandeling duurt ongeveer een half uur. En afhankelijk van de soort klacht, de grootte van het te behandelen gebied en resultaten zijn vervolgbehandelingen nodig.

Deze vorm van acupunctuur wordt ingezet tegen tal van ziekten en aandoeningen.Deze methode heeft als doel het herstel van spieren, pezen en gewrichten.  Een van de grootste voordelen van laseracupunctuur is dat het compleet pijnloos is.  Op plekken waar normaal naalden van acupunctuur in de huid worden gestoken, wordt gebruik gemaakt van low level laser (een koude laserstraal) gericht.

De meeste lasers gebruikt bij acupunctuur zijn low-level of ‘koude lasers’, die geen warmte produceren. Studies tonen aan dat low-level-lasers cellen kunnen helpen regenereren, pijn verminderen en ontstekingen remmen, naast circulatie en haargroei verbeteren.

De voordelen van laser acupunctuur met betrekking tot gewichtsverlies

Laser acupunctuur heeft veel voordelen en de goede effecten op het lichaam: omvatten een verlaagd hunkeren naar voedsel. Dit elimineert onregelmatige eetgewoonten en ook onnodig verlangen naar voedsel, wat leidt tot meer eten. Een ander bekend voordeel van laser acupunctuur is dat het stemmingen verbetert die verder van invloed zijn op iemands eetgewoonten. Laser acupunctuur vermindert ook angst, gevoelens van depressie en andere emotionele factoren en schept meer positieve gevoelens. Dit zet aan tot gewichtsverlies.